Koulut alkavat-Fambit auttaa lapsiperheitä arjen hallinnassa

Fambit-verkkopalvelu auttaa jo tuhansia perheitä arjen hallinnassa

Yhä useammat suomalaisperheet suunnittelevat viikoittaiset menonsa ja lasten harrastuskuljetukset yhteisöllisen verkkokalenterin avulla. Jaettuun kalenteriin perheenjäsenet voivat luoda ja muokata tapahtumia sekä liittää siihen muualla verkossa ylläpidettyjä harrastusaikatauluja.

Fambit kalenteri

Kesällä 2010 lanseerattu yhteisöllinen verkkopalvelu Fambit on vuoden aikana saavuttanut uskollisen käyttäjäkunnan. Palvelun käyttäjiä on tällä hetkellä noin 5000 ja määrä kasvaa koko ajan. Palvelun kalenteri on suunniteltu perheille ja muille yksityisille ryhmille, joissa jäsenten aikataulut ja tehtävät ovat toisistaan riippuvaisia.

”Keräämme jatkuvasti palautetta käyttäjiltä ja sen avulla kehitämme palvelua. Olemme lisänneet Fambitiin muun muassa mahdollisuuden jakaa perhekalenteri muille siten, ettei kalenterin yksityinen luonne vaarannu. Lisäksi olemme tuoneet Fambitiin pelillisiä ominaisuuksia, joiden avulla perheenjäseniä voidaan motivoida antamalla palkintoja erilaisista arkiaskareista”, Pertti Kasanen Fambitilta kertoo.

Fambit tehtävä

Fambitin käyttäjät ovat olleet Kasasen mukaan hyvin tyytyväisiä kalenterin toimintaan ja valtaosa palvelua kokeilleista on jäänyt pysyviksi käyttäjiksi. Kalenteri on saanut kiitosta kiireisiltä lapsiperheiltä, joiden arjen pyöritystä kalenteri helpottaa.

”Palvelun suurin käyttäjäpiikki on aina koulujen alkaessa, kun perheissä palataan arkeen. Käyttäjien mukaan kalenteri auttaa esimerkiksi lasten harrastuskuljetusten organisoimisessa ja koko perheen sisäisessä tiedonkulussa, kun kaikkien perheenjäsenten tapahtumat näkyvät yhdessä. Lapsiperheet ovat kiitelleet myös tekstiviestitoiminnosta, jonka voi liittää kalenterimerkintään. Sen voi tilata muistuttamaan esimerkiksi mukaan otettavista liikuntavarusteista tai kuljetusvuoroista”, Kasanen toteaa.

Fambit-palvelun kaikki perusominaisuudet ovat ilmaisia. Palvelua on mahdollista laajentaa kuukausimaksullisilla lisäominaisuuksilla, kuten tekstiviestimuistutuksilla (5€/kk) tai paikannuksella (5€/kk). Fambitin käyttöön tarvitaan tavallinen tietokone, internet-yhteys ja nettiselain. Palvelua pääsee käyttämään myös mobiililaitteella joko kännykän selaimella tai mobiiliapplikaatiolla. Lisätietoa palvelusta osoitteessa http://www.fambit.com

Lisätietoja:
Pertti Kasanen / Fambit Oy
+358 40 512 0053
pertti.kasanen@fambit.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: