Paikanna perheesi iPhonella – älä huolehdi turhaan

Viime kesänä avattu suomalainen verkkopalvelu Perhetutka.com toi paikannuksen turvalliseen perhekäyttöön. Paikannus perustuu matkapuhelimen paikkatietoon ja perhepiirissä kaikki suomalaiset puhelimet voidaan paikantaa.

Perhetutka iPhone applikaatio

Palvelun kehittäjä Fambit Oy on nyt julkaissut Perhetutkasta mobiiliapplikaation iPhone ja iPad laitteisiin. Kerran paikannusluvan saatuaan näiden laitteiden käyttäjä voi nyt todella helposti ja nopeasti tarkistaa lapsensa tai muistihäiriöisen vanhempansa paikan kartalta, vaikkapa silloin jos puhelimeen ei vastata.

Perhetutkan voi hankkia käyttöönsä puhelimesta vain päiväksi kerrallaan, silloin kun sitä tarvitsee. Käyttöönotto on tehtävä etukäteen ja testipaikannus on ilmainen. Applikaatiota voivat käyttää lisämaksutta ne käyttäjät, joilla on jo kuukausitilaus Perhetutka.com:issa.

Perhetutka tuo mielenrauhaa perhe-elämään. Työpaikalla oleva äiti tai isä voi esimerkiksi nopeasti tarkistaa soittamatta onko pieni koululainen tullut suoraan koulusta kotiin. Palvelu sopii myös ikääntyneiden hoivakäyttöön: palvelu näyttää kartalla, onko perheen iäkäs mummi turvallisessa paikassa.

Perhetutkan paikannustekniikka käyttää matkapuhelinverkosta saatavaa tukiaseman paikkatietoa. Etuna verkkopaikannuksessa on se, että se toimii kaikilla matkapuhelimilla ja käyttöönotto on helppoa. Perhetutka toimii myös edullisissa puhelinmalleissa, joita usein on käytössä pienemmillä lapsilla ja isovanhemmilla. Paikannettavaan puhelimeen ei tarvitse asentaa mitään uutta ohjelmaa eikä laitteen asetuksia tarvitse muuttaa.

Perhetutka ei seuraa paikannettavan puhelimen paikkaa jatkuvasti, vaan sitä käytetään silloin kun paikantajasta tuntuu tarpeelliselta tarkistaa onko kaikki hyvin.

Lisätietoja

Pertti Kasanen, CEO
pertti.kasanen@fambit.com
+358405120053
http://www.perhetutka.com

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: